Как да поръчам от сайта  

Уважаеми клиенти, сега имате свобода да направите вашата поръчка по някои от изброените начини, удобни за Вас. 

За да направите поръчка през формата на електронния магазин трябва да минете през следните 4 стъпки:


1 стъпка: 

За да пазарувате от електронния магазин, първо трябва да си изберете продукт. Натиснете бутона "Купи" или "Добави в кошницата", с което продукта ви влиза във вашата виртуална количка. Сега може да продължите да разглеждате магазина, да добавите още продукти или да преминете към следващата стъпка от вашето пазаруване.

 


2 стъпка:
 

В тази стъпка може да актуализирате броя на продуктите, да се възползвате от ваш промо код, ако сте редовен клиент, и да определите начина на плащане. Изберете най-удобният вариант за Вас, като в общи линии те са с наложен платеж (в брой при доставка), по банка ( електронно или ръчно) и чрез кредит на изплащане. В случай, че искате да добавите още нещо може да се върнете в магазина или да преминете към трета стъпка от вашата поръчка.

 


3 стъпка:
 

Ако сте регистриран наш потребител, то данните за доставката ще излязат автоматично. Ако сте нов потребител, моля въведете коректно данните за доставката, като обърнете внимание, че въведеният от Вас адрес, е този на който ще бъде изпратена Вашата поръчка. Ако желаете фактура на юридическо лице, попълнете и формата за фактура. Чекнете полетата за съгласие с условията за ползване, доставка и навършено пълнолетие. Изпратете поръчката си.

 


4 стъпка:
 

Вашата поръчка е приета, но не е потвърдена за изпращане. С вас ще се свърже оператор от електронния магазин за потвърждение и сверяване адреса за доставка. За поръчки направени след 17:00 ще се свържем с Вас на следващия ден. Събота и неделя поръчки не се изпълняват.

 При възникване на проблем свързан с електронния магазин или за повече информация, моля свържете се с нас на следните контакти:

E-mail: sales@isu.bg 
 

Оставаме на ваше разположение, за каквото и да е, не се колебайте да се свържете с нас. Приятно пазаруване!